Πώς να κάνεις την ιδανική μαγική και πρωτότυπη πρόταση γάμου για να την εντυπωσιάσεις και να γίνει δική σου τα Χριστούγεννα

Συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας πού θα ζει μόνιμα η αγάπη, το παθος και δια βίου δέσμευση!!! Σίγουρα Είστε έτοιμοι για μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας- το αξιοσημείωτο της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με το οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα δεκαετίες της ζωής σας.

Αν και αρκετά κοσμηματοπωλεία πολλουν μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα φιλοτεχνημένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά ακόμα και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο ή από 1 φωτογραφία όπου έχετε δει κάποιο σχέδιο και σας άρεσε. Επίσης μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" τη μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή παρόλα αυτά και φθηνότερο από εμφανή που σας προτείνουμε στά ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επομένως το κόσμημα να γίνει ακριβώς όπως εσείς τη επιθυμείτε.
Όταν έρθει η ώρα να γίνει τη μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας συμβάν επιλέγοντας 1 διαμάντι το πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για αυτό τη δαχτυλίδι.

Στην Visiongold αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Εφόσον θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη σύζυγο της ζωής σας είναι καλύτερο να έχετε στο μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος συνιστά το τέλειο μέταλλο για να "δέσει" ένα μοναδικό διαμάντι.

Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε ιδέα γάμου αυτά τα Χριστούγεννα

Βρήκατε την εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την ιδέα γάμου. Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία μαγική περίσταση για να κάνετε την πρόταση!!!

Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, αλλά μπορείτε αναλόγως να γιορτάσετε τα υπέροχα νέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε 1 ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση στά χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή την πρόταση συνιστά να περιμένετε να πέσει ο ήλιος, κατά το βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει τη δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην ακρώρεια του δέντρου και μόλις δει τη μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στά ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει διχογνωμία ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Κλείστε το δαχτυλίδι ανάμεσα σε διάφορα κουτάκια

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα κομψά διασκεδαστικός συνταγή για να κάνει την πρότασή σας δεδομένου ότι η σύζυγο της ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το μπριγίαν μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι και κλείστε το επαναλάβετε αυτή το διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο θάνατο να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με τη όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε την νωρίς το πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το χορήγηση της. Παρακολουθήστε την καθώς σιγά-σιγά απογοητεύεται με το άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει τη 2 3 κουτάκι γονατίστε και κάνε την ιδέα. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε εκάστοτε κουτάκι όπου ανοίγει και Ένα ευαίσθητο δώρο τη οποίο θα θυμίζει το σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με ένα εορταστικό ημερολόγιο

Τίποτα απολύτως δεν υποστηρίζει σε φιλοστοργώ περισσότερο από ένα σπιτικό χειροποίητο επίδομα. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με τούτη την ιδέα. Δώστε της καθημερινά ένα δώρο μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρημα προσωπικά τα οποία θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι στο εξής ρομαντικός Δώστε της τη μονόπετρο δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τώρα σίγουρα κρατήσατε το καλύτερο δώρο για αυτήν για τη τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Ντυθείτε Ιερός Βασίλης

Η πρόταση αυτή χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και Βερες Cartier οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει δώρημα για όλους. Φυσικά επιθυμούν να έχετε αγοράσει μία αμφίεσμα Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Το όλο μυστικό στη συγκεκριμένη πρόταση συνιστά να μη σας φήμη καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της Δώστε της τη μονόπετρο Δαχτυλίδι με τη διαμάντι και γονατίστε. Θα έχεις την αίσθηση βέβαια έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Κάντε πρόταση γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

Βάλτε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" ανάμεσα σε ένα σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε το βοήθεια της μαμάς, μιας θείας Βερες Γαμου Θεσσαλονικη όπου θα έχει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στά κρεβάτι και φροντίστε το κουλουράκι με το μήνυμα να συνιστά πάνω-πάνω. Καθώς θα δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει τη σημείωμα βγάλτε και Δώστε της τη μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητήστε να σε παντρευτεί

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Πώς να κάνεις την ιδανική μαγική και πρωτότυπη πρόταση γάμου για να την εντυπωσιάσεις και να γίνει δική σου τα Χριστούγεννα”

Leave a Reply

Gravatar